cat-pic

Villkor för användning

about-banr

Användarvillkor

Senast uppdaterad: 2023-08-15

Dessa användarvillkor styr din användning av vår hemsida och dess tjänster. Genom att fortsätta använda hemsidan samtycker du till följande villkor. Om du inte godkänner dessa villkor, vänligen avstå från att använda hemsidan.

1. Åtkomst och användning av hemsidan

1.1. Du bekräftar att du är minst 18 år gammal eller har juridiskt samtycke från en vårdnadshavare att använda hemsidan.

1.2. Du samtycker till att använda hemsidan enligt gällande lagar och förordningar och avstår från att utföra några olagliga eller oetiska handlingar på eller genom hemsidan.

1.3. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra, avbryta eller begränsa tillgången till hemsidan utan föregående meddelande.

2. Immateriella rättigheter

2.1. Allt innehåll på hemsidan, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik, varumärken och programvara, är skyddat av immateriella rättigheter och tillhör SJöBERGS eller dess licensgivare.

2.2. Du får endast använda hemsidans innehåll för personligt, icke-kommersiellt bruk. Du får inte reproducera, distribuera, modifiera eller skapa avledda verk av något innehåll på hemsidan utan vårt skriftliga medgivande.

3. Ansvarsfriskrivning

3.1. Hemsidan tillhandahålls i befintligt skick och vi ger inga garantier för dess tillgänglighet, prestanda eller lämplighet för specifika ändamål.

3.2. Vi är inte ansvariga för någon skada, förlust eller kostnad som uppstår på grund av din användning av hemsidan eller relaterat innehåll.

4. Ändringar av användarvillkor

4.1. Dessa användarvillkor kan komma att ändras över tid. Vi kommer att meddela dig om väsentliga ändringar och ditt fortsatta användande av hemsidan anses som ditt godkännande av dessa ändringar.

5. Kontakta oss

5.1. Om du har några frågor eller kommentarer om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@sjobergsmarkiser.se.

Genom att använda hemsidan bekräftar du att du har läst och förstått dessa användarvillkor och samtycker till att följa dem.

 

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).