cat-pic

SJöBERGS

En erfaren 40-åring

about-banr

SJöBERGS Markiser & Persienner AB startades 1983 i Bromma där vi fortfarande har vår butik. Företaget har sedan starten kännetecknats av kvalitet, kontinuitet och utomordentlig service till rätt pris. SJöBERGS tillhandahåller solskydd till hushåll och företag i Stockholm med omnejd från de mest välrenommerade tillverkarna på marknaden. Vi erbjuder hela kedjan från försäljning till montering och installation samt reparationer om oturen skulle vara framme. Vår gedigna erfarenhet borgar för ett gott resultat och våra väl upparbetade kontakter försäkrar oss om snabba och tillförlitliga leveranser. Vi har ett av marknadens bredaste utbud och du kan välja alltifrån lyx till ekonomi.

Vårt team av montörer har en lång erfarenhet av att montera solskydd, såväl utvändigt som invändigt, och alla har nödvändig utbildning när det kommer till arbete på hög höjd, fallskydd, etc.

SJöBERGS har ett nära samarbete med sina systerföretag LidingöMarkisen AB (www.lidingomarkisen.se) och Farsta Markiser & Persienner AB (www.solskydd.net), som samtliga ingår i SJöBERGSGRUPPEN. LidingöMarkisen har varit verksamma på Lidingö i över 15 år medan Farsta Markiser & Persienner etablerades så tidigt som 1986.

Har ni frågor gällande invändigt- och/eller utvändigt solskydd är ni välkomna att kontakta oss för konsultation, offert eller hembesök. Eller kom förbi vår butik i Bromma, Stockholm.

Här hittar du oss

Sjöbergs Markiser & Persienner AB
Drottningholmsvägen 272
167 32 Bromma
Tel. 08-25 66 22
info@sjobergsmarkiser.se

Öppettider butik

Tisdag/Onsdag 13-17 (mar-okt, övrig tid tidsbokning) – SOMMARSTÄNGT v29-31

Telefon alla vardagar 09.00 – 17.00

Välkommen att höra av er!

Våra samarbetspartners

team-member
team-member
team-member
team-member
team-member
team-member
team-member

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).