cat-pic

Brf/Projekt

SJöBERGS hjälper bostadsrättföreningar, kommuner och fastighetsbolag, m.m., att upphandla solskydd till extra förmånliga priser. Vi erbjuder även löpande service på föreningens eller fastighetsutvecklarens produktpark, även det till rabatterade priser.

Bostadsrättsföreningar

Vi på SJöBERGS har en lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättföreningar med kvalitativa solskyddslösningar till attraktiva priser. Vi gör såväl utvändiga som invändiga installationer, allt i från pergolas, markiser och screens till persienner och rullgardiner. Som exklusiv kund hos SJöBERGS erbjuds bostadsrättsföreningen ett ramavtal som beskriver i detalj vad som avtalats vad gäller färg- och materialval, rabatter, o.s.v., allt för att underlätta och göra det billigare för föreningens medlemmar. SJöBERGS har hjälpt bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsområdet med solskyddslösningar och har nöjda kunder i såväl Bromma, Danderyd, Ekerö, Hammarby sjöstad, Hässelby, Liljeholmen, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg som Vällingby, m.fl. områden.

Vänligen maila till info@sjobergsmarkiser.se eller ring vår brf-ansvarige Kenth Gustafsson på 070-767 59 65 om ni vill diskutera vad vi kan göra för just Er bostadsrättsförening.

Projekt & entreprenad

SJöBERGS bidrar med projektering, installation, service och underhåll av solskyddslösningar för att skapa energieffektiva byggnader med ett gott inomhusklimat för projekt i hela Stockholm med omnejd. Genom att ta ett helhetsgrepp om både invändigt och utvändigt solskydd kan vi bidra tidigt i projekteringen av nya bostadshus, kontor och industrifastigheter. SJöBERGS hjälper förstås också fastighetsägare att uppgradera solskyddet på befintliga byggnader. Vi arbetar med klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö och samarbetar med de ledande producenterna i Sverige och Europa som står för hög kvalitet, modern design och säkerhet. Vår projektpartner Uppsol Logistics & Projects AB har även de lång erfarenhet av stora projekt, i hela Mellansverige, vilket innebär att vi tillsammans kan titta på projekt i städer så som Uppsala, Västerås och Enköping, m.fl. städer.

Givetvis jobbar vi med produkter som möter dagens hårt ställda miljökrav och är certifierade enligt t.ex. byggvarubedömningen och sunda hus.

Vänligen maila till info@sjobergsmarkiser.se eller ring vår projektansvarige Johan Sörin på 070-001 90 66 om ni vill diskutera vad vi kan göra för just Ert projekt.

Berätta vem du är, var du bor och hur vi kan hjälpa dig. Vi på SJöBERGS är alltid redo!

OBS! Du har väl inte glömt att ange adressen?

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).