background_image

Terrassmarkis Palladio

– design, funktion och pris i perfekt harmoni

Palladio är en robust markis med semikassett som ger ett elegant intryck på den lite större terrassen. En speciell konstruktion av armfästena gör att armarna lyfts och frontprofilen stänger tätt med kassetten vilket skyddar duken på ett mycket bra sätt i upprullat läge. Fleyerkedjan som används i armkonstruktionen, i kombination med noggrannhet i tillverkningen av lederna, säkerställer tillförlitlig drift av markisen under många år. Genom användning av spänstiga stödben för rullgardinsröret är duken i markisen alltid jämnt spänd. Markisen är gjord i ett av de kraftigaste godsen på marknaden. Markisens stativ är pulverlackerade i färgerna vit, beige, brunt, strukturell grafit eller silver. Markisdukarna kommer från Sandatex (öppnas i ny flik).

Palladio är SJöBERGS mest populära terrassmarkis vilket inte är konstigt då den kombinerar snygg design, bra funktion (semikassett) med ett väldigt attraktivt pris.

Maxbredd (cm): 700

Armutfall (cm): 160, 210, 260, 310, 360

Profiler (standard): Vit, beige, brun, strukturell grafit eller silver

Kassett: Ja

Takprofil som tillval: Nej

Markisduk: Sandatex

Manövrering: Motoriserad eller vev

Tillverkare: Selt

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).