Honeycellgardiner

En "honeycellgardin", även känd som "cellgardin" eller "honeycomb shade" på engelska, är en typ av fönstergardin eller plisségardin som är konstruerad med en speciell cellstruktur som liknar en honungskaka. Honeycellgardiner består av två lager tyg som är ihopfogade och skapar små luftfyllda celler. Denna cellstruktur ger gardinen flera fördelar:

  1. Isolering: Luftfickorna i cellerna fungerar som isolerande skikt, vilket hjälper till att minska värmeöverföring genom fönstret. Detta kan bidra till att hålla inomhusmiljön sval under varma dagar och varm under kalla dagar, vilket i sin tur kan minska energiförbrukningen för uppvärmning och kylning.
  2. Ljudabsorption: Cellgardiner kan även ha en viss förmåga att absorbera ljud, vilket kan hjälpa till att minska buller från utomhusmiljön.
  3. Ljuskontroll: Genom att öppna och stänga cellgardinerna kan du kontrollera mängden ljus som släpps in i rummet. Gardinerna kan ha olika grader av ljusfiltrering, allt från att släppa in fullt dagsljus till att blockera det mesta av ljuset för en mer avskild atmosfär.
  4. Sekretess: Beroende på gardinens design och material kan honeycellgardiner även erbjuda en viss nivå av integritet genom att skärma av utsikten inifrån och utifrån.
  5. Estetik: Honeycellgardiner finns i olika färger, mönster och material, vilket gör dem till en estetiskt tilltalande lösning för fönsterinredning.

Sammanfattningsvis är honeycellgardiner en populär typ av plisségardin som erbjuder en kombination av isolering, ljuskontroll och estetik genom sin unika cellstruktur.

SJöBERGS saluför ett flertal varumärken och varianter av honeycellgardiner. Kontakta en säljare för mer information om dessa produkter och vilka lösningar vi kan erbjuda.

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).