Plisségardin Visor Q2

Letar du efter den perfekta kombinationen av stil, funktion och komfort när det gäller invändigt solskydd? Sök inte längre! Visors plisségardiner är svaret på dina drömmar om att förvandla ditt hem till en oas av skönhet och praktiskt användande. Visors plisségardiner ger dig fullständig kontroll över ljusinsläppet i ditt rum. Välj mellan ett spektrum av transparensnivåer för att skapa den perfekta atmosfären och minska bländning. Skydda din inredning från skadliga UV-strålar och njut av att ett naturligt och behagligt ljus fyller ditt hem.

Minska dina energikostnader på ett smart sätt med Visors plisségardiner. Anpassa gardinernas position för att dra nytta av solens värmande strålar under kyliga dagar eller skapa en sval och avslappnad miljö på varma sommardagar. Din plånbok kommer att tacka dig för den energibesparing du uppnår!

Visor Q2 är tillverkad av väv och är därför väldigt enkel att rengöra samtidigt som den bidrar på ett mycket bra sätt till akustiken i ditt hem. Visor Q2 går att få som semitransparent eller mörkläggande, samt i en mängd olika färger, och passar lika bra i dina fönster som i uterummet. Faktum är att Visor Q2 är en av få lösningar som är speciellt anpassad för balkonginglasningar. Letar du efter ett solskydd till just din balkonginglasning är därför Visor Q2 det självklara valet.

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).