R95 Screenmarkis

R95 Screenmarkis är en smidig och elegant screenmarkis som passar utmärkt för en mängd olika byggnader. Den monteras på utsidan av fönstret och kan enkelt styras med hjälp av en motor. När markisen är rullad är duken skyddad från både fuktighet och smuts i en smidig kassett.

R95 Screenmarkis finns tillgänglig i hela 25 olika RAL-färger, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter din estetiska preferens och byggnadens utseende.

Du har flera olika alternativ när det gäller styrning av markisen. Utöver motorstyrningen kan du välja att komplettera med automatiserade funktioner såsom appstyrning, fjärrkontroll eller till och med sol- och vindautomatik. Detta ger dig flexibilitet och bekvämlighet i att anpassa markisens funktioner efter dina behov och väderförhållanden.

Markisdukarna finns i olika varianter med varierande "öppningsfaktor". Genom att välja en modell med högre öppningsfaktor kan du njuta av utsikten även när markisen är nedfälld. Samtidigt hjälper den kraftigt till att minska solens värmande strålar och ljusgenomsläpp, vilket ger en bekväm och sval atmosfär.

Maxbredd (cm): 350

Maxhöjd (cm): 400

Kassett: Ja

Manövrering: Motor

Tillverkare: Selt

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).