Zip Screen 95

Zip Screen 95 är en vertikalmarkis som passar utmärkt för användning i både privata, offentliga och kommersiella byggnader. Den är särskilt lämplig för platser som är utsatta för vind, eftersom tyget stängs helt tätt i sidokanalerna med hjälp av en blixtlås-funktion. Dessutom fungerar en Zip Screen 95 som ett extra isolerande skikt under kalla delar av året, vilket minskar risken för kondensbildning på utsidan av fönstren.

Markisramen finns i 25 olika RAL-färger som standard. Kassetten bygger 95 mm och den går att göra upp till 270 cm bred.

Motorstyrningen kan kompletteras med automatiska funktioner, exempelvis appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisdukarna finns i olika varianter med varierande "öppningsfaktor". Genom att välja en modell med högre öppningsfaktor kan du njuta av utsikten även när markisen är nedfälld. Samtidigt hjälper den kraftigt till att minska solens värmande strålar och ljusgenomsläpp, vilket ger en bekväm och sval atmosfär.

Maxbredd (cm): 270

Maxhöjd (cm): 300

Kassett: Ja

Manövrering: Motor

Tillverkare: Selt

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).