background_image

Standard persienner

Persienner är den enklaste och billigaste formen av solskydd och med tillgång till ca 100 olika varianter och färger kan det knappast bli tråkigt. Går att få både i aluminium och trä, där aluminium är det absolut vanligaste (och billigaste) alternativet. Aluminiumpersienner kan monteras både som mellanglas eller frihängande på insidan av fönstren. Som frihängande fästs persiennen i fönsterkarmen eller på väggen med tak- eller väggbeslag. Varje persienn tillverkas efter kundens exakta mått för bästa möjliga passning. Vi erbjuder fyra olika bredder: 16 mm, 25 mm, 35 mm och 50 mm. 16 mm (endast aluminium) används som mellanglaspersienn på spröjsade fönster medan 25 mm är standardbredd för mellanglaspersienner. Kom gärna förbi butiken på Drottningholmsvägen 272 i Bromma och kika på olika alternativ och färger.

Kontakta oss gärna för att få en uppskattning av vad just ditt behov av persienner skulle kosta. Ange dina cirkamått enligt nedan.

För mellanglaspersienner: Mät den synliga glasytan från kant till kant och ange bredden och höjden i din förfrågan. För frihängande persienner: Ange den bredd och höjd du vill att persiennen ska ha.

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).