background_image

VIP-persienn

- persiennen med det lilla extra

VIP-persiennen är en värmeisolerande mörkläggande och tätslutande 25 mm persienn som passar i hemmet, på kontoret och i offentlig miljö. VIP-persiennen är vetenskapligt utvecklad och ger effektiv isolering mot både kyla och värme samt är mörkläggande. Mörkläggning fås tack vare en specialbockning av lamellen vid stegbandet och linan och kan tillverkas av alla typer av 25 mm lamell. OPMs VIP-persienn är testad av Sveriges Provnings och Forskningsinstitut (SP), Chalmers Tekniska Högskola och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm (KTH).

Kontakta oss gärna för att få en uppskattning av vad just ditt behov av persienner skulle kosta. Ange dina cirkamått enligt nedan.

För mellanglaspersienner: Mät den synliga glasytan från kant till kant och ange bredden och höjden i din förfrågan. För frihängande persienner: Ange den bredd och höjd du vill att persiennen ska ha.

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).