background_image

Fönstermarkis DA32

- pålitlig och kompakt

DA32 är en modern, stilren och kompakt fönstermarkis som passar de flesta byggnader. I utförande DA32 är markisen kompletterad med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts, men den går även att få som en "öppen" markis och heter då DA22. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. DA32 erbjuds med invändig eller utvändig manövrering med polyesterband och som tillval kan markisen motoriseras. Vid motordrift går DA32 att komplettera med automatiska styrningar, till exempel app i smartphone, knapp på väggen, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Väv kan väljas från Sandatex och Dicksons breda kollektioner. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar). Markisstativet finns som standard i tre färger: vit, grå och svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill.

Med DA32 får du inte bara en högkvalitativ och pålitlig solskyddsprodukt, du får också en estetiskt tilltalande design som passar perfekt in i alla typer av arkitektur och fasader. Vårt breda utbud av färger och mönster gör det möjligt för dig att skapa en personlig touch och anpassa markisen efter din unika stil och smak.

En annan fördel med DA32 är dess exceptionella hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Tillverkad med högkvalitativa material och noggrant konstruerad för att klara av tuffa klimatförhållanden, är denna markis konstruerad för att vara hållbar och pålitlig under lång tid framöver. Du kan känna dig trygg i att investera i en fönstermarkis som kommer att skydda ditt hem och bevara sin eleganta design under många år.

Utöver de praktiska fördelarna med DA32 kommer du även att uppskatta hur den kan bidra till att sänka dina energikostnader. Genom att effektivt blockera solens värmande strålar från att tränga in genom fönstren minskar du behovet av att använda luftkonditioneringssystemet och kan skapa en mer energieffektiv inomhusmiljö.

Maxbredd (cm): 320 (400 med motor)

Armutfall (cm): 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100

Profiler (standard): Vit, grå och svart med struktur

Kassett: Ja (DA32)

Markisduk: Dickson, Sandatex

Manövrering: Motoriserad, vevbox eller dragband (in- och utvändigt)

Tillverkare: Växjö Markisfabrik/HunterDouglas

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).