background_image

Fönstermarkis DA42

- för det lite större fönstret

DA42 är en kraftig fönstermarkis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, såsom villor, butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmsmarkisen DA42 är perfekt att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar. Markisen har en kassett i aluminum som skyddar duken mot regn och smuts. Markisen manövreras med invändiga eller utvändiga dragband, med vevbox eller motor (rekommenderas). Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel app i smartphone, knapp på väggen, fjärrkontroll samt sol- och vindautomatik. Väv kan väljas från Sandatex och Dicksons breda kollektioner. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar). Markisstativet finns som standard i tre färger: vit, grå och svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill.

Med sin moderna design och väldokumenterade solskyddande egenskaper kommer DA42 att förvandla ditt hem eller ditt kontor till en sval och behaglig plats, samtidigt som det ger en touch av elegans till dina fönster. Med DA42 får du ett pålitligt skydd mot skadlig UV-strålning och överdriven värme från solen. Detta minskar risken för blekning och skador på dina möbler, golv och inredning. Dessutom hjälper det till att hålla temperaturen nere inomhus, vilket kan bidra till att sänka dina energikostnader.

Vi erbjuder ett brett utbud av färger, mönster och typer av material för att passa din unika stil och inredning. Oavsett om du föredrar en diskret och minimalistisk look eller en djärv och iögonfallande design kommer DA42 att uppfylla dina krav. DA42 är perfekt för alla typer av fönster, oavsett storlek eller form. Vårt sortiment av storlekar och anpassningsalternativ gör det möjligt att skapa en skräddarsydd lösning som passar exakt till dina fönster. Behöver man en ännu störra fönstermarkis finns DA45 som alternativ. Den är ännu kraftigare och går att göra 700 cm bred med armar på hela 140 cm.

Maxbredd (cm): 500 (360 med dragband)

Armlängd (cm): 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120

Profiler (standard): Vit, grå och svart med struktur

Kassett: Ja

Markisduk: Dickson, Sandatex

Manövrering: Motoriserad, vevbox eller dragband (in- och utvändigt)

Tillverkare: Växjö Markisfabrik/HunterDouglas


SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).