Tillval

SJöBERGS är återförsäljare av Somfys motorer och tillval, så som fjärrkontroller, sensorer och app-lösningar. Nedan hittar ni en beskrivning av de vanligaste tillvalen.

Fjärrkontroller

SITUO 1 io Pure - Enkanalsfjärr

SITUO 1 A/M io Pure - Enkanalsfjärr med automatiskt/manuellt alternativ

SITUO 5 io Pure - Femkanals fjärr   

SITUO 5 Variation A/M io Pure - Femkanalsfjärr med automatiskt/manuellt alternativ

Solautomatik

Med solautomatik behöver du inte aktivt välja att köra ner markisen när solen tittar fram utan detta sköts helt automatiskt. Perfekt för den som vill att ACn ska få jobba så lite som möjligt på sommaren, eller om man utan ansträngning vill undvika att möblerna blir solblekta. Solautomatik går att få både med batteri och som en kabelbunden lösning.

SOLIRIS SENSOR + MY io RNF 5 m - Sol- och vindsensor (kabelbunden)

SUNIS WIREFREE io - Solsensor (batteridriven)

Vindautomatik

Vindautomatik gör att markiserna går in automatiskt vid mycket blåst, ett bra sätt att förlänga livstiden på ditt solskydd. En variant på vindautomatik är en skaksensor som vi rekommenderar på samtliga motordrivna terrassmarkiser (om man inte har en vindsensor).

EOLIS WIREFREE io - Vindsensor (batteridriven)

EOLIS 3D WIREFREE io - Skaksensor (batteridriven)

App i mobilen för att styra markiser

Med hjälp av din smartphone kan du enkelt och bekvämt fjärrstyra dina markiser och skapa scenarion för schemalagd styrning. Du kan även hålla koll på om din markis är utfälld och stänga den på distans om det blir dåligt väder.

TAHOMA SWITCH

Reklamtryck på markiser

En markis eller ett solskydd är ofta väl synlig på fasaden eller fönsteret. Detta gör att markiser och solskydd är en mycket lämplig plats att visa sin företagslogga på. Flertalet av våra markiser och solskydd går det bra att få sin företagslogga tryckt på när du gör din beställning.

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).