Pergolamarkis Perea P60

Vill du att ditt pergolasolskydd ska skapa en mysig skuggig plats utomhus men samtidigt ha en snygg design och vara väderbeständigt? Då är de förstklassiga pergolamarkiserna Perea från WAREMA något för dig. Sol, regn eller vind – med den stabila konstruktionen och de väderbeständiga tygerna på en pergolamarkis kan du njuta av din terrass när du vill, oavsett väder.

Perea P60 är en lite mer robust variant av pergolamarkis än systerprodukten Perea P40 och är förmodligen en av de snyggaste sätten att skydda sig mot sol och regn på. Det regnfasta tyget med inarbetat PVC-nät, inbyggd dräneringsränna samt fallrör inne i stolpen leder kontrollerat bort vattnet. Även om det börjar blåsa kan du njuta av den behagliga känslan av att kunna sitta ute i stark sol under din Perea P60. Den höga vindstabiliteten (VK 3) med det patenterade secudrive®-systemet och den fasta förstärkningsprofilen gör detta möjligt. Gläd dig över mer skydd och mindre nedsmutsning, för när den är infälld försvinner duken in i panelen.

Perea P60 är en pergolamarkis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar, såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Du kan styra din Perea med WMS handsändare, smartphone eller automatiskt med WMS sensorsystem. Markisstativet med detaljer kan fås pulverlackerat i ett stort antal olika färger. Markisen monteras direkt på vägg eller med hjälp av ett stativ för terrasser och uteplatser. Man kan även komplettera pergolan med frontrullgardin, belysningsskena, LED-stripe, inbyggd värmare, mm.

Maxbredd (cm): 600

Maxdjup (cm): 500

Profiler: Stort urval av färger

Manövrering: Motoriserad

Tillverkare: Warema

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).