Pergolamarkis Perea P70

Vill du att ditt pergolasolskydd ska skapa en mysig skuggig plats utomhus men samtidigt ha en snygg design och vara väderbeständigt? Då är de förstklassiga pergolamarkiserna Perea från WAREMA något för dig. Sol, regn eller vind – med den stabila konstruktionen och de väderbeständiga tygerna på en pergolamarkis kan du njuta av din terrass när du vill, oavsett väder.

Terrassmarkisen Perea P70 skiljer sig från systerprodukten Perea P60 genom att erbjuda en väv som veckas när den körs in, vilket ger ett raffinerat utseende. Med Perea P70 skuggar du stora ytor så den passar bra både för privata ändamål och kommersielladito. Du får en optimal dukspänning och vindstabilitet tack vare de medlöpande förstärkningsprofilerna. De regntäta, translucenta tygerna tillsammans med dräneringen gör dig oberoende av vädret.

Perea P70 är en pergolamarkis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar, såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Du kan styra din Perea med WMS handsändare, smartphone eller automatiskt med WMS sensorsystem. Markisstativet med detaljer kan fås pulverlackerat i ett stort antal olika färger. Markisen monteras direkt på vägg eller med hjälp av ett stativ för terrasser och uteplatser. Man kan även komplettera pergolan med frontrullgardin, belysningsskena, LED-stripe, inbyggd värmare, mm.

Maxbredd (cm): 600

Maxdjup (cm): 600

Profiler: Stort urval av färger

Manövrering: Motoriserad

Tillverkare: Warema

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).