Pergola SB400

Pergola SB400 från Selt kombinerar hållbarheten hos en struktur gjord av aluminium och rostfritt stål med den höga funktionaliteten hos ett pergolatak med motorstyrda lamellblad. Vinkeln på lamellbladen kan enkelt justeras för att ge precis rätt mängd solljus beroende på rådande förhållanden och individuella preferenser. Vinkeln styrs av en fjärrkontroll. I stängt läge skapar bladen ett vattentätt tak som effektivt skyddar terrassen mot regn. Vatten dräneras genom ett system av integrerade sidorännor och utlopp, estetiskt gömda inuti konstruktionen.

Pergola SB400 levereras  som en enkel modul (upp till 4 x 7 m) men kan också fås som en flermodulsstruktur om man har behov av att täcka en större yta. Pergola SB400 kommer som standard i tre noggrant utvalda färger: vit, grafit och antracit, som passar till de flesta utomhusarrangemang. Det är möjligt att beställa en pergola i en annan färg mot en extra avgift. SB400 kan enkelt kompletteras med zip-screens för en ännu mer ombonad känsla.

Genom att välja lämpliga kontroll- och funktionstillbehör för din pergola kan du öka användarkomforten och spektrumet av applikationer för denna typ av solskydd. De mest populära tilläggsalternativen inkluderar vind- och solsensorer, LED-belysning, värmare samt moderna styrsystem i app-form.

Maxbredd (cm): 400 (går att koppla ihop ett obegränsat antal moduler)

Maxutfall (cm): 700

Maxhöjd (cm): 280

Profiler (standard):  Vit, grafit och antracit

Tak: Lameller i aluminium

Lutningsvinkel: Avrinningsvinkel

Manövrering: Motoriserad

Tillverkare: Selt

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).