Pergola Solid

En karakteristisk egenskap hos Pergola Solid är det sluttande, infällbara taket av slitstarkt polyestertyg (PVC). Det är ett effektivt skydd mot både sol och regn. Det flyttbara taket finns i flera färgalternativ vilket gör att du kan matcha pergolans utseende med den intilliggande byggnadens arkitektur. Materialet som används i taket släpper inte igenom ljus, vilket effektivt skyddar mot sol och överdriven värme. Taket är helt vattentätt och resistent mot påverkan av UV-strålar. Öppning och stängning av taket sker med hjälp av motor och kan styras med fjärrkontroll.

Pergola Solid kan även fås i komplexa flermodulskonfigurationer, vilket lämpar sig utmärkt för en större uteservering. Takkonstruktionens lutningsvinkel kan anpassas till typen av konstruktion i intervallet från 5 till 10 grader, vilket säkerställer korrekt vattendränering. Pergola Solid kan monteras direkt mot vägg eller med stödben i bakkant (se bilder nedan).

Maxbredd (cm): 400 (går att koppla ihop ett obegränsat antal moduler)

Maxutfall (cm): 700

Maxhöjd (cm): 250 (framkant)

Profiler (standard):  Vit, grafit och antracit

Tak: Veckad PVC

Lutningsvinkel: 5-10 grader

Manövrering: Motoriserad

Tillverkare: Selt

SJöBERGS har många nöjda kunder genom åren

Ett urval av installationer vi har gjort

BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg
BannerImg

Om du vill ta del av information och rabatterbjudanden från SJöBERGS får du gärna fylla i din emailadress nedan.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).